Bajatović i dalje na čelu Srbijagasa

Izvor: Blic, 28.Nov.2012, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović i dalje na čelu Srbijagasa

Vlada Srbije donela je danas rešenje o imenovanju Dušana Bajatovića za generalnog direktora Javnog preduzeća Srbijagas Novi Sad i postavila načelnike devet okruga, saopšteno je posle sednice Vlade.

Bajatović je i do današnjeg imenovanja bio direktor Srbijagasa.

Vlada je postavila Nikolu Repca za načelnika Severnobačkog okruga, Vladimira Ilića za načelnika Severnobanatskog okruga, Dušana Jovića za načelnika Zapadnobačkog okruga, Zorana Miloševića za načelnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Južnobačkog okruga a Vojislava Jovanovića za načelnika Kolubarskog okruga.

Goran Milosavljević postavljen je za načelnika Pomoravskog okruga, Vladan Paunović za načelnika Zaječarskog okruga, Branko Vesić za načelnika Rasinskog okruga a Budimir Mihajlović za načelnika Pčinjskog okruga.

Vlada je na današnjoj sednici usvojila i Predlog zakona o potvrđivanju međunarodnog ugovora o biljnim i genetičkim resursima za hranu i poljoprivredu, Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma Vlade Srbije i Saveta ministara BiH o plovidbi plovnim putevima na unutrašnjim vodama, kao i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Angole o saradnji u oblasti odbrane.

Povezane vesti: Bajatović: Vlada treba da se izjasni o ceni energenata Vlada nije odobrila kupovinu automobila

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.