Bajatović: Gas u aprilu na staroj ceni

Izvor: Beta Video, 26.Mar.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: Gas u aprilu na staroj ceni

BEOGRAD - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da će građani na aprilskim računima videti da je gas pojeftinjenio, ali nije naveo koliko. On je novinarima u pauzi konferencije ``Energetske perspektive regiona`` kazao da će pojeftinjenje gasa zavisiti od cene ``mrežarina``, transporta gasa i kursa dolara.(CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Bajatović: Neće biti isključivanje gasa

Izvor: Beta Video, 26.Mar.2015

BEOGRAD - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović je istakao da ne zna šta će biti sa dugovanjima Metanolsko- sirćetnog kombinata iz Kikinde, a slično je i s naplatom od toplana. Na pitanje da li će dužnicima biti isključen gas, Bajatović je rekao da bi najviše voleo da isključi pola...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.