„Bailemos tango“ викенд – 24. јуна у СКЦНС Фабрика

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jun.2023, 10:39

„Bailemos tango“ викенд – 24. јуна у СКЦНС Фабрика

„Bailemos tango“ викенд одржаће се у суботу 24. јуна у СКЦНС Фабрици, а током овог догађаја заљубљеници у танго имаће прилику да уче и напредују у свом танго изражају уз инструкторе из Буенос Аиреса, Pabla Cortazza и Daniela Ginia. Фото: СКЦНС/Уступљена фотографија Догађај обухвата дневне радионице >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << затвореног типа и плесно вече Гран Милонга.
Прва радионица „Од основних до напредних покрета – можемо то да отплешемо!“ одржаће се од 12 до 13:30 часова. Како најављују организатори плесачи ће током радонице припремати тела за кретање, изазвати себе и видети колико далеко могу да стигну у плесним покретима.
Друга радионица „Хајде да се плешемо танго, валцер, милонгу… Једна љубав – танго“ одржаће се од 13:45 до 15:15 часова, током које ће полазници плесати уз разноврсну музику.
Радионице су затвореног типа и намењене су онима који већ плешу танго. Регистрација за радионице је обавезна, а они који желе да се пријаве треба да се јаве организаторки Наташи Ђорђевић на број телефона 064 1879 774.
Плесно вече почиње у 20 часова, а током вечери ће заљубљеници у танго уживати и плесати уз разне танго композиторе, од Carlosa Gardela до Astora Piazzolle, уз обавезан звук најпознатијег танго гитаристе Adolfa Beróna. Музику ће пуштати DJ Daniel Gini.
Улаз је бесплатан, а добродошли су сви без обзира на претходно плесачко искуство.
Pokloni za sve dame i komedija Oskarovke Dženifer Lorens u Areni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Bailemos tango“ викенд – 24. јуна у СКЦНС Фабрика се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.