Bacio šest štenaca i ostavio adresu na koferu u koji ih je spakovao

Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacio šest štenaca i ostavio adresu na koferu u koji ih je spakovao

Amerikanac iz Ohaja spakovao je šest preslatkih štenaca u kofer u želji da ih se otarasi, ali je zaboravio da sa kofera ukloni karticu sa svojim imenom i adresom, zbog čega mu sada sledi tužba za nemar prema životinjama.

Hauard Dejvis,53-godišnji muškarac iz Toleda, država Ohajo pokušao je da se na nehuman način reši šest preslatkih štenaca tako što ih je spakovao u kofer, zatvorio ga i ostavio ih da uginu pored kontejnera.

Međutim, zaboravio je da skine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << karticu sa ličnim podacima, te je njegov zločin otkriven. Srećom po štence, mešance buldoga, slučajni prolaznik ih je pronašao i spasao sigurne smrti, a policija je privela Dejvisa koji će sada pred sudom odgovarati za nemar i napuštanje životinja.

Kako su štenci stari tek nekoliko nedelja, društvo za zaštitu životinja ih je po otkrivanju ponovo spojilo sa majkom, čiji je vlasnik upravo Hauard Dejvis.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.