Bacio molotovljev koktel na restoran jer su mu stavili premalo mesa u takose

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacio molotovljev koktel na restoran jer su mu stavili premalo mesa u takose

Obožavatelji takosa ne vole kada neko pokuša da im podvali loše napravljen takos, ali jedna mušterija iz Albanija u Americi je nezadovoljstvo uslugom pokazao tako što je zapalio restoran.

Muškarac, čiji identitet još uvek nije poznat, bacio je molotovljev koktel na jedan restoran iz lanca "Taco Bell".

On je došao je u drajv in oko četiri ujutru i tražio više mesa u svojim ekstra velikim tortiljama koje je naručio. Kad mu je menažerka restorana rekla da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to nije moguće, jer se restoran zatvara, rekao joj je: "U redu, onda ću ja samo da dođem i malo preuredim restoran".

Ubrzo nakon toga bacio je molotovljev koktel kroz prozor. Policija traga za počiniteljem, a zbog lošeg kvaliteta snimaka bezbednosne kamere nemoguće je videti lice čoveka.

Inače, ovo je već drugi incident koji se dogodio "Taco Bellu" u poslednja dva meseca. Naime, prošlog meseca jedan trideserogodišnji mladić je pucao u jednog zaposlenog jer mu nije doneo ljuti sos koji je tražio.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bacio molotovljev koktel jer nije dobio više mesa u tortilji

Izvor: Radio 021, 30.Okt.2011

Muškarac, čiji identitet još uvek nije poznat, bacio je molotovljev koktel na jedan restoran iz lanca "Taco Bell" jer je bio nezadovoljan uslugom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.