Bacili su nam kiselinu u oči: Otkriveni NESLUĆENI DETALJI napada na Darka Lazića i Vračevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2018, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bacili su nam kiselinu u oči": Otkriveni NESLUĆENI DETALJI napada na Darka Lazića i Vračevića

Preživeli pakao

Pevač Darko Lazić i njegov menadžer Miljan Vračević napadnuti su sinoć u naselju Umčari u Grockoj, kada su nepoznati mladići nasrnuli na njih i pucali.

Pročitajte i:

Zbog svega toga Darko se odmah nakon lekarskih pregleda na VMA povukao u rodno selo Brestač, gde o njemu brinu majka, otac i baka.

- Darka i Miljana presrelo je više nepoznatih lica dok su sedeli u autu, otvorili su vrata automobila i počeli da viču >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i izvlače ih napolje. Jedan momak je Darka udario nekoliko puta u predelu glava i tela, a drugo lice je prišlo Vračeviću, koji je bio na mestu suvozača, poprskalo ga suzavcem, i zadalo mu jedan udarac pištoljem u predelu glave iza levog uva. Vračević je tada rukom odgurnuo pištolj, kada je jedan projektil ispaljen u vazduh, a zatim je N.N. lice ispalilo u vazduh još jedan projektil - saznaje se u policiji kako su pevač i njegov menadžer prepričali incident.

😎💤💤✈

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on Mar 3, 2018 at 7:56pm PST

Kako se saznaje, Darko je rekao da ne poznaje napadače i da ne zna motiv zbog čega su bili meta.

- Miljan je da bi se od njih odranio udario napadača po ruci i tada je pištolj opalio. Jedan od muškaraca koje ja ne poznajem, da bi nas uplašio, pucao je u vazduh odmah nakon toga - rekao je pevač u policiji.

Vračević navodi da su ih napadači najviše ozledili kiselinom koju su posuli po njima.

Bacana i ja ekipicaaaaa💪💪💪

A post shared by Miljan Vračević (@miljan.official) on Jul 10, 2018 at 1:10pm PDT

- Ozbiljnije sam povređen od Darka jer imam hematome po glavi. Povređena mi je rožnjača i zato mislim da nije bio u pitanju suzavac, već kiselina. Bubna opna mi je takođe povređena - kaže Miljan i objašnjava kako se incident odigrao.

- Krenuli smo na proslavu i kada smo se zaustavili na mestu u blizini tog lokala, mislili smo da nas čeka domaćin. Međutim, sve je bilo spremno za sačekušu, automobil njihov je bio parkiran blizu i njih nekoliko je krenulo na nas. Svi su imali kačkete. Udarili su me dva-tri puta pištoljem, koji je opalio, ali ne sećamo se lica i ne znamo ko su oni. Darko ih takođe nije prepoznao. Ne znamo ko bi to mogao da bude jer nemamo problem ni sa kim. Darko je policiji ispričao šta se dogodilo, a ja nisam davao izjavu - kaže Lazićev menadžer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.