Izvor: Danas, 16.Jun.2013, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačen kapital

Naša guvernerka Jorgovanka Tabaković otišla je u susedno crnogorsko inostranstvo i odande nam otposlala poruku da se Srbiji veruje. I da je Srbija dobro mesto za investiranje. Dokaz: Evropska investiciona banka pozajmiće Srbiji još 500 miliona evra za kreditiranje malih i srednjih preduzeća. Iz Srbije je na ovu vest umesto očekivanog oduševljenja odgovor bio - muk. Vest naime ima nekoliko ozbiljnih nerazjašnjenih repova. Prvi je - zar se Srbija u proteklih godinu dana već nije dovoljno zadužila? Drugi je - pod kojim finansijskim uslovima dobijamo novih 500 miliona evra? I treći - u šta bi tačno taj novac trebalo da bude uložen?

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Srbija opet u dužničko ropstvo

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jun.2013, 14:02

Nedavno su opozicione stranke u Skupštini Srbije na posebnoj sednici posvećenoj traženju rešenja za izlazak iz ekonomske krize upozorile da je ova Vlada za nepunih devet meseci od kada je formirana svakog građanina zadužila za oko 160 evra. ..Ponosna zbog zaduživanja: Jorgovanka Tabaković.. ..Izgleda...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.