Babušnica: Smanjenjem broja odbornika do ušteda

Izvor: Kurir, 22.Mar.2013, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Babušnica: Smanjenjem broja odbornika do ušteda

Vladajuća skupštinska većina u Babušnici odlučila da ubuduće u lokalnom parlamentu umesto 37 odbornika u skupštinskim klupama sedi 23 odbornika

BABUŠNICA -Vladajuća skupštinska većina u Babušnici odlučila je da ubuduće u lokalnom parlamentu umesto 37 odbornika u skupštinskim klupama sedi 23 odbornika, čime će se ostvariti značajne uštede i poboljšati efikasnost skupštine.

Za taj predlog je glasalo 27 od 35 odbornika, a osim odbornika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smanjiće se i broj opštinskih većnika sa 11 na sedam.

Predsednik Skupštine opštine Babušnica Zlatko Aleksić izjavio je da je cilj smanjenja odbornika ušteda, a lokalni parlament će biti operativniji.

Prema računicama godišnje uštede bi dostizale i 40.000 dinara po odborniku pa bi te pare mogle da se racionalnije iskoriste, kaže Aleksić.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.