Babo, crkotino, nećeš me zaje*avati! Napao ženu (70), pa završio na Hitnoj! Ona uzela sekiru... UŽAS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Babo, crkotino, nećeš me zaje*avati!" Napao ženu (70), pa završio na Hitnoj! Ona uzela sekiru... UŽAS!

Karlovčanin (34) i njegova komšinica (70) prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili 4. jula oko 19.30 sati, a sada ih je za to kaznio Prekršajni sud u Karlovcu - svakog sa po 100 eura

Muškarac je napao ženu rečima: "Što ti mene babo prijavljuješ da ovde parkiram, ti crkotino, nećeš ti mene zaj…, to je moje. Nemaš tu pravo stati, ko si ti".

Nakon toga je grudima počeo gurati ženu. Ona je tada uzela sekiru i zamahnula prema njemu, okrznuvši ga po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grudima. Muškarac joj je uzeo sekiru i bacio ženu na pločnik. Policija ih je oboje prijavila zbog remećenja javnog reda i mira.

U istrazi su zaključili da je muškarac od ranije poznat policiji po prekršajima, kao i da je te večeri bio pijan, imao je 1,28 promila alkohola u krvi, dok je žena bila trezna i nikada prije kažnjavana.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HRVAT NAPAO BAKICU, PA ZAVRŠIO NA HITNOJ: Babo, nećeš me ti za.ebavati! A onda je gospođa dohvatila SEKIRICU!

Izvor: Kurir, 18.Okt.2018, 09:04

Karlovčanin (34) i njegova 70-godišnja komšinica prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili, a sada ih je stigla i kazna. Naime Prekršajni sud u Karlovcu je oboje kaznio sa po 100 evra.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.