Babićevom vozaču tri godine i deset meseci zatvora za nesreću kod Doljevca

Izvor: Danas, 22.Apr.2021, 15:50

Babićevom vozaču tri godine i deset meseci zatvora za nesreću kod Doljevca

U Osnovnom sudu u Nišu danas  je na tri godine i deset meseci zatvora osuđen Dejan Stanojević, vozač direktora Koridora Srbije Zorana Babića, optužen da je 31. januara 2019. godine službenim automobilom udario vozilo koje je stajalo na naplatnoj rampi kod Doljevca, kada je poginula Stanika Gligorijević (52), a pet osoba teže i lakše povređeno.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozaču Koridora iz nesreće kod Doljevca kazna od tri godine i 10 meseci zatvora

Izvor: Danas, 22.Apr.2021

Vozač direktora "Koridora Srbije" Zorana Babića, Dejan Stojanović osuđen je danas prvostepoenom presudom na tri godine i 10 meseci zatvora po optužbi da je 31. januara 2019. na naplatnoj rampi Doljevac izazvao udes u kojem je poginula Stanika Gligorijević.

Nastavak na Danas...

SESTRA POGINULE STANIKE KOD DOLJEVCA OTVORILA DUŠU: Nedužna sestra mi je poginula, a vozač nije dobio zasluženu kaznu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

Škoda se sa najmanje 93 kilometara na sat "zakucala" u Opel Astru gde je u kolima bila Stanika sa sestrom Mirijanom i njenim suprugom Srđanom Aleksićem..Mirijana Aleksić, sestra Stanike Gligorijević (52) koja je poginula na naplatnoj rampi "Doljevac", u neverici je izašla danas iz Osnovnog suda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.