Baba pljaćkašu banke otela plen

Izvor: Kurir, 17.Okt.2012, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baba pljaćkašu banke otela plen

BEČ - Herta Valaker (82) iz Sankt Egidena, gradića na istoku Austrije, sprečila je pljačku banke tako što je skinula masku naoružanom lopovu i oduzela mu plen, piše  austrijski list "Osterajh".

List navodi da je starica najpre strgla masku sa lica muškarca koji je izvukao pištolj u banci i zatražio novac, a potom mu je otela i vreću sa novcem poručivši mu da "novac pripada banci!"

Pljačkaš, koji je naknadno identifikovan ka >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o 62-godišnji Gerhard P, pobegao je kolima kojim je upravljala njegova prijateljica. Oboje su uhapšeni nekoliko sati kasnije.

"Možda previše gledam policijskih serija na televiziji. Bilo je u banci i muškaraca, ali niko nije mrdnuo malim prstom", objasnila je neustrašiva baka.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bakica naoružanom lopovu skinula masku i oduzela plen

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Okt.2012

Jedna bakica iz Sankt Egidena, gradića na istoku Austrije, sprečila je pljačku banke tako što je skinula masku naoružanom lopovu i oduzela mu plen.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

SUPER BAKA: Pljačkašu banke skinula masku i oduzela plen

Izvor: Telegraf.rs, 17.Okt.2012

Osamdesetdvogodišnja starica sprečila je pljačku banke tako što je strgla masku naoružanom lopovu, uzela mu plen i poručila da novac pripada banci

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.