BURNA NOĆ U KRNJAČI: Izgoreo stan u potkrovlju, vlasnik lakše povređen

Izvor: Kurir, 09.Dec.2014, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURNA NOĆ U KRNJAČI: Izgoreo stan u potkrovlju, vlasnik lakše povređen

Požar koji je buknuo iz zasada neutvrđenih razloga u potkrovolju zgrade na Zrenjaninskom putu napravio je veliku materijalnu štetu, a tom prilikom lakše je povređen i vlasnik stana D.C.

BEOGRAD - U potkrovlju stabnen zgrade u naselju Krnjača izgoreo je stan.

Požar koji je buknuo iz zasada neutvrđenih razloga u noći između ponedeljka i utorka oko 00.15 sati u potkrovolju zgrade na Zrenjaninskom putu napravio je veliku materijalnu štetu, a tom prilikom lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je povređen i vlasnik stana D.C.

Požar koji je buknuo delimično se proširo na susedni stan.

Vatrogasci su požar brzo lokalizovali, a posle uviđaja biće poznat tačan uzrok kako je planuo stan.

( EPK)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

IZGOREO STAN Požar u Krnjači, povređena jedna osoba

Izvor: Blic, 09.Dec.2014

U Krnjači, petnaest minuta posle ponoći, došlo je do požara u potkrovlju stambene zgrade, u kome je jedna osoba lakše povređena...U stambenoj zgradi u Zrenjaninskom putu broj 15/a, iz za sada neutvrđenog razloga, došlo je do požara u potkrovlju stambene zgrade, u stanu koji koristi Dragiša...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.