BURNA NOĆ U BEOGRADU! Više saobraćajnih nesreća, ima povređenih, među njima i dete (10)!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023, 09:00

BURNA NOĆ U BEOGRADU! Više saobraćajnih nesreća, ima povređenih, među njima i dete (10)!

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala ukupno 130 puta

U saobraćajnoj nezgodi do koje je došlo sinoć oko 20.20 časova, na auto-putu Beograd-Zagreb, teže je povređen muškarac (40) i on je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, rečeno u Hitnoj pomoći.

U toj nesreći, koja se dogodila oko dva kilometra iznad Autokomerca u smeru ka Zagrebu, još jedan muškarac (25) zadobio je lakše povrede i on je takođe prevezen u Urgentni centar. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Još dve saobraćajne nezgode su se dogodile tokom noći, a u prvoj do koje je došlo oko 21.50 časova u Batajnici, u Ulici Stanka Tišme 41, muškarac (21) je pao sa motora i on je prevezen na neurohirurgiju Urgentnog centra.

Nešto kasnije, oko 22.08 časova, u Ostružnici, u Kosmajskoj ulici, u saobraćajnoj nezgodi povređene su tri osobe - dva muškarca i jedno dete (10) i oni su takođe prevezeni na odeljenje neurohirurgije Urgentnog centra.

, od toga je 28 intervencija bilo na javnim mestima, najviše zbog alkoholisanih osoba i psihijatrijskih bolesnika.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici - astmatičari, srčani bolesnici i pacijenti sa povišenim krvnim pritiskom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muškarac teško povređen u udesu na auto-putu, u Ostružnici dete prevezeno na reanimaciju

Izvor: Radio 021, 02.Dec.2023

U dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom noći u Beogradu povređene su četiri osobe, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Nastavak na Radio 021...

Užas u Beogradu: Muškarac izboden nožem u Knez Mihailovoj, hitno prevezen u Urgentni

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Dec.2023, 08:30

J. S. . .. Hitna pomoć je tokom noći intervenisala ukupno 124 puta .. Foto: Mateja Beljan. .. Muškarac je noćas u 01.22 sata uboden nožem u Knez Mihailovoj ulici i nakon ukazane prve pomoći prevezen je u Urgentni centar, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.. U...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.