BUKTI POŽAR u luksuznom naselju kod PRIRODNJAČKOG muzeja! 15 vatrogasnih ekipa na NOGAMA! Preko 120 stanara evakuisano!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 09:56

BUKTI POŽAR u luksuznom naselju kod PRIRODNJAČKOG muzeja! 15 vatrogasnih ekipa na NOGAMA! Preko 120 stanara evakuisano!

Uzrok požara nepoznat.

Jedanaest osoba je prebačeno u bolnicu nakon požara u zgrada u luksuznom londonskom naselju Južni Kensington, na jugozapadu Londona, u blizini Prirodnjačkog muzeja.

 Londonska vatrogasna brigada objavila je na mreži X da je 11 osoba zbrinuto zbog udisanja dima i da je oko 130 stanara moralo da bude evakuisano iz zgrade gde je požar izbio i iz susednih zgrada.

BREAKING NEWS: Eleven people have been taken to hospital >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << and around 130 evacuated from their homes after a house fire overnight in South Kensington.

Fire crews rescued five people from the converted terrace in Emperor's Gate. The A4 is closed. pic.twitter.com/nuGQGDvGsw

— BBC London (@BBCLondonNews) March 1, 2024

Na lice mesta izašlo je 15 vatrogasnih vozila i oko 100 vatrogasaca, prenosi BBC. Oko 15 ljudi uspelo je da pobegne iz zgrade zahvaćene vatrom pre nego što su stigle vatrogasne ekipe, navodi Skaj njuz.

Jedan od vatrogasaca izjavio je da se vatra proširila sa prizemlja na gornji sprat i krov. Uzrok požara za sada nije poznat.

Izvor: Srbija Danas/Alo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.