BUKTI POŽAR U POZNATOM LETOVALIŠTU: Gori više od 300 kvadrata, strahuje se da ima žrtava! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUKTI POŽAR U POZNATOM LETOVALIŠTU: Gori više od 300 kvadrata, strahuje se da ima žrtava! (VIDEO)

Trgovci pokušavaju da spasu svoju robu, ali od vatre i vrućine ne mogu više da priđu tezgama.

Na gradskoj pijaci u Gelendžiku, poznatom ruskom letovalištu na Crnom moru, izbio je požar koji se veoma brzo širi s tezge na tezgu i već je zahvatio više od 300 kvadratnih metara!

Геленджик

В Геленджике полыхает центральный рынок. Пожарные на месте

По данным СМИ, огонь >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << приближается к жилым домам. pic.twitter.com/Oow5nGnbbB

— Шаден (@ShadenFM) September 10, 2019

Na lice mesta stižu brojne vatrogasne ekipe. Još nema podataka o eventualnim žrtvama, ali strahuje se da će ih biti jer je ta pijaca uvek jako dobro posećena, a požar se strašno brzo proširio.

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.