BUKTI KINESKA ROBNA KUĆA U OBRENOVCU: Vatra se proširila na stambenu zgradu, na licu mesta vatrogasci i policija (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 13:12

BUKTI KINESKA ROBNA KUĆA U OBRENOVCU: Vatra se proširila na stambenu zgradu, na licu mesta vatrogasci i policija (FOTO/VIDEO)

Na licu mesta su vatrogasci i policija.

U Ulici Miloša Obrenovića došlo je do požara u kineskoj robnoj kući.

U kineskoj robnoj kući u Ulici Miloša Obrenovića u Obrenovcu izbio je požar, a vatra se upravo proširila i na stambenu zgradu!

Prema dosadašnjim informacijama nema povređenih.

U jednom delu robne kuće požar je lokalizovan, dok u drugom delu vatrogasci i dalje gase vatru koji bukti.

Nije poznato gde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su dve Kineskinje koje su u trenutku požara bile u robnoj kući.

Na terenu se nalaze tri vatrogasne ekipe i dve ekipe Hitne pomoći.

Svi radnici i posetioci su evakuisani.

Trentuno su na putu i nove ekipe vatrogasaca iz Beograda, a i veliki broj građana došao je da pomogne, međutim apel je da se ne dolezi, naročito ne automobilima, kako bi bio omogućen nesmetan pristup vatrogasnim vozilima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.