BUGARSKI SVATOVI KRENULI NA VESELJE U RĐAVOM KOMBIJU: Policija posumnjala na zločin pa ih zaustavila - ostali su šokirani sadržajem kombija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 09:39

BUGARSKI SVATOVI KRENULI NA VESELJE U RĐAVOM KOMBIJU: Policija posumnjala na zločin pa ih zaustavila - ostali su šokirani sadržajem kombija (FOTO)

Vesela ekipa bila je na putu za Dortmund i do tada je već prešla 1.000 kilometara.

​Policija u nemačkoj pokrajini Severna Rajna-Vestfalija isključila je iz saobraćaja stari "ford tranzit" sa bračnim parom i još četvoro putnika.

Kako je saopštila policija, vozilo je zaustavljeno tokom kontrole saobraćaja na putu A45 u Lidenšajdu.

Vesela ekipa bila je na putu za Dortmund i do tada je već prešla 1.000 kilometara.

Ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je postalo jasno da je tehničko stanje kombija daleko od idealnog.

Prilikom pregleda veštaka ispostavilo se da je stanje vozila opasno po život: curila je tečnost za kočnice, jedna osovina je napukla, a rđa se već proširila na dobar deo poda.

Kako su policajci saznali, "ford" je pre dve godine isključio iz saobraćaja nemački TUV zbog ozbiljnih kvarova i drugih nedostataka.

Zatim je vozilo očigledno registrovano u Bugarskoj i zaobilaznim putem vraćeno na nemačke saobraćajnice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.