BUDVANI NE DAJU SVOJE SUGRAĐANE: Veliki protest ispred zgrade policije, narod negoduje zbog BRUTALNOG HAPŠENJA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2020, 13:16

BUDVANI NE DAJU SVOJE SUGRAĐANE: Veliki protest ispred zgrade policije, narod negoduje zbog BRUTALNOG HAPŠENJA (VIDEO)

Iz Zgrade policije je upravo izveden predsednik SO Budva i policijskim vozilom odvezen, pretpostavlja se u Tužilaštvo. 

Budvani su se u velikom broju opkupili ispred zgrade policije protestujući protiv brutalnog hapšenja gradskih funkcionera koji su jutros privedeni uz primenu neviđene sile.

Iz Zgrade poplicije je upravo izveden predsednik SO Budva i policijskim vozilom odvezen, pretpostavlja se u Tužilaštvo.

Kako je za medije potvrdila Milena Lubarda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marojević direktorka JU Grad teatar iz Budve, koja je među okupljenim narodom ispred Policije, sitauacija u gradu je veoma napeta. Od ranog jutra, kako je navela, svuda po gradu je raspoređena policija, parkirana su velika specijalna vozila i marice.

- U Budvi je trenutno na delu utervianje "demokratije" pendrecima i to samo par meseci uoči izbora. Ovo što se jutros desilo sa hapšenjima je prekrajanje izborne volje građana koje se završilo nasiljem čiji kraj još ne vidimo. Za sve nas Budvane je najveće pitanje zašto se nije moglo sačakati par meseci do izbora, da se nariod izjasni na demokratskl način - istakla je Milena Lubarda Marojević.

- Ne damo svetinje, ne damo svetinje! - orilo se ispred zgrade Policije u Budvi.

Među okupljenima posebnu pažnju je privukla i jedna starija gospođa u crnini koja je uplakana molila policajce da se "dozovu pameti" i podsetila da su "ljudi nekada staradali za Hrista i opet će".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.