BUDIMO HUMANI! Maloj Uni je potrebna NAŠA POMOĆ, sa samo dve godine ona vodi borbu za život (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 20:24

BUDIMO HUMANI! Maloj Uni je potrebna NAŠA POMOĆ, sa samo dve godine ona vodi borbu za život (FOTO)

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Unu Vukanac (2)

Una je rođena kao zdrava beba, sa ocenom devet. Kada je stigla kući, sve je bilo u redu, uvek bila nasmejana i vesela beba, vrtela je rukicama i nogicama. Sa tri meseca dobija bronhitis, bila je u Somboru u bolnici deset dana.

Posle dvadeset dana ponovo dobija temperaturu i gušenje i odvoze je za Novi Sad, gde je ležala tri meseca zbog upale pluća.

Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je doživela kliničku smrt, odnose nalaze za ispitivanje da vide šta je u pitanju. Nakon mesec dana stigli su rezlutati, Uni je dijagnostifikovana spinalna mišićna atrofija, tip 1. Od tada počinje borba za njen život.

Uni su neophodna sredstva za medikamente, medicinski potrošni materijal, ortopedska i medicinka pomagala, za fizikalne terapije, rehabilitacije u banjskim uslovima, specijalističke preglede i laboratorijske analize.

Za Unino bezbrižno detinjstvo! Budimo humani!

Pomozimo Uni!

Slanjem SMS poruke: Upišimo 843 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human843 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732396-08

Uplatom na devizni račun: 160600000073281803

IBAN: RS35160600000073281803

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.