BUDIMO HUMANI! Majka i ćerka stradale u požaru, potreban novac za SAHRANU I OBNOVU KUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 20:36

BUDIMO HUMANI! Majka i ćerka stradale u požaru, potreban novac za SAHRANU I OBNOVU KUĆE

Akcija pomoći je u toku, možete se i vi pridružiti

Porodicu Terzić sa Pala u noći 15. januara zadesila je teška tragedija - majka Jelena Lakić-Terzić i njena 8-godišnja ćerka Damjana nastradale su u požaru koji je izbio u njihovom porodičnom domu. Jelenin prijatelj pokrenuo je akciju pomoći porodici za pokrivanje troškova sahrana, ali i obezbeđivanje krova nad glavom preživelim članovima njene porodice.

Njegov apel koji je objavljen na stranici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << GoFundMe prenosimo u celosti:

- 15. januara 2024, u selu Mokro kod Pala, tragično su život izgubile majka Jelena Lakić-Terzić i njena 8-godišnja ćerka Damjana u požaru koji je zadesio njihovu porodičnu kuću. Požar se desio u gluvo doba noći dok su svi ukućani uveliko spavali. Suprug je uspeo da spasi dvojicu sinova i roditelje, ali Jelena i njena mala ćerkica nisu imale istu sreću.

- Ova nezapamćena tragedija je ostavila porodicu Terzić zauvek slomljenu i pogubljenu. Znam da nema reči koje bi mogle da utinjaju njihov bol, ali ne okrećimo glavu od ove tragedije - učinimo ono što je u našoj mogućnosti, a to je da im finansijski priteknemo u pomoć.

- Jelena je inače bila moja školska drugarica od 1. razreda osnovne i mogu reći da joj je život bio pun iskušenja i da je nije mazio. Ona se nikada nije predavala i živela je za svoju dečicu, pogotovu malu Damjanu koja je potpuno bila zavisna od nje kao dete sa posebnim potrebama. Ista ta majčinska ljubav je bila tu kobne noći kada su obe zajedno krenule na večni počinak.

- Sa velikom tugom i poniznoću, molim vas u svoje ime, da mi pomognete da se zajedno pobrinemo za finansijske troškove sahrane kao i za ona dva anđela, Vasilija i Gavrila, da im pokušamo obezbediti krov nad glavom.

- Hvala vam velika dobri ljudi - navodi se u ovom apelu.

Ukoliko ste u mogućnosti, možete se pridružiti akciji preko stranice GoFundMe.

(Srbija Danas/Telegraf)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.