BUDE SE DUHOVI PROŠLOSTI: Veterani terorističke OVK  sutra protestuju u Prištini! RAZLOG nezadovoljstva tiče se SRPSKE liste?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 17:07

BUDE SE DUHOVI PROŠLOSTI: Veterani terorističke OVK sutra protestuju u Prištini! RAZLOG nezadovoljstva tiče se SRPSKE liste?!

Protest je zakazan sa sutra na trgu Skenderbeg.

Veterani OVK održaće sutra protest na kom će, kako je najavljeno, izraziti nezadovoljstvo zbog "koordinacije Vlade sa Milanom Radoičićem" i zbog kršenja prava boraca OVK, prenela je TV1.

Skupu će se pridružiti i predstavnici više partija.

Skup će početi u 18 časova na Trgu Skenderbeg u Prištini.

U pozivu na skup, navodi se da šefica poslaničke grupe Samoopredeljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mimoze Kusari-Ljilja treba da vrati mandat zbog objavljenog audio snimka njenog razgovora sa bivšim poslanikom kosovskog parlamenta iz Srpske liste Slavkom Simićem, a veterani OVK su nezadovoljni i što su isključeni iz Zakona o minimalnim zaradama.

Na protestu će učestvovati i Socijaldemokratska partija koju predvodi Dardan Molićaj, potvrdila je portparolka ove stranke Natira Kuči za Nacionale.

Takođe, na skup će doći i predstavnici Alijanse za budućnost Kosova, što je najavio portparol ABK Kuštrim Džemaili, kao i predstavnici Socijaldemokratske inicijative.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.