BUDALETINA

Izvor: Kurir, 26.Maj.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDALETINA

Edvard Smit priznao da je vodio ljubav sa 1.000 automobila

VAŠINGTON - Edvard Smit (57) iz Vašingtona (SAD), koji trenutno živi sa svojom sadašnjom „devojkom“ - belom „folksvagen bubom“ nazvanom Vanila, tvrdi da nije bolestan te da nema nameru da menja svoj dosadašnji način života. Ovaj muškarac je priznao da je vodio ljubav sa 1.000 automobila i brani svoje romantična osećanja prema vozilima, i dodaje da se nikada neće promeniti.

- Cenim emocije, one >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su mi najvažnije i idem toliko daleko da poštujem lepotu automobila do te tačke koju ja vidim kao bezgranično pokazivanje ljubavi prema njima. Ja sam veliki romantik u duši. Pišem poeziju o automobilima, pevam im i pričam o njima s drugima kao o devojkama. Nikome ne želim zlo, ali automobili su ono što me jedino interesuje - govori Smit.

Prvi seks s autom imao je s nepunih 15 godina, a kaže kako ga nikada nisu privlačile ni devojke ni muškarci, već njegov pogled uvek privuče lepo vozilo. Ovaj čovek priznao je kako je najuzbudljivije seksualno iskustvo imao s helikopterom iz TV serije „Ervulf“. Pre Vanile bio je u petogodišnjoj vezi s Viktorijom, „bubom“ iz 1969. koju je kupio od jehovinih svedoka. Ali, on priznaje i da je varao svoje „devojke“ s drugim automobilima, koji su pripadali strancima ili su jednostavno bili u salonima. Zadnju vezu s pravom devojkom imao je pre 12 godina, ali Edvard nikako nije mogao normalno da ima seksualne odnose iako je nekoliko puta bio sa devojkama dok je bio mlađi. Svoj fetiš sakrivao je godinama, ali je na kraju pristao da izađe u javnost za potrebe snimanja dokumentarca o mehafiliji. Pričajući o svojoj neobičnoj ljubavi prema automobilima, rekao je da je ona rasla u njemu od detinjstva.

- Postoje automobili koji me privuku na prvi pogled. Tada strpljivo pričekam noć i prišunjam mu se samo da bih ga zagrlio i poljubio - priča Smit.

On je član je i globalnog društva od 500 „ljubitelja automobila“ koji svoja iskustva dele na forumima na internetu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.