Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 13:10

BRUTALNO danima do smrti zlostavljali žrtvu! Ovo su osumnjičeni za ubistvo deke u zatvoru (FOTO)

Oni su osumnjičeni da su mučili deku do smrti.
Tri mladića koji su osumnjičeni da su u februaru brutalno zlostavljali i mučili starijeg muškarca (74) u ćeliji zatvora u Padinskoj skeli robijali su zbog kazni za prekršaje koje nisu imali ili hteli da plate.
Dvojica osumnjičenih za jezivi zločin u zatvoru osuđeni su na kazne zatvora zbog saobraćajnih prekršaja, a jedan od njih je imao i prekršaj zbog lične karte koju nije imao prilikom legitimacije.
Tako je jedan od njih zbog saobraćajnih prekršaja završio iza rešetaka na 370 dana, dok je drugi mladić zbog istih prekršaja i lične karte morao da robija 175 dana.
Treći osumnjičeni u zatvoru je završio zbog toga...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MONSTRUMI SE ZNALI OD RANIJE? Osumnjičeni za ZVERSKO ubistvo penzionera u zatvoru svi iz ISTOG GRADA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024

Na mrežama se predstavljali kao porodični ljudi..Trojica osumnjičenih za brutalno iživljavanje nad penzionerom (74) sa kojim su delili ćeliju u KPZ Padinska skela, kako se nezvanično saznaje, dolaze iz istog grada. Naime, trojica osumnjičenih za jezivi zločin su iz beogradske opštine Lazarevac,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.