BRUTALNO UBISTVO U INDjIJI Pucao mu u noge pa ga overio s dva metka u glavu

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2015, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO UBISTVO U INDjIJI Pucao mu u noge pa ga overio s dva metka u glavu

- Taj lokalni narkoman se posvađao sa mojim bratom. Miodrag ga je istukao, a on je onda otišao kući po pištolj - kroz suze priča rođak žrtve D. M.

Dušan Vlašić (21) ubio je sinoć Miodraga Mirića (23) posle svađe u inđijskom kafiću “Zeka rodžer”.

– Čuo sam pucnjavu oko pola sata pre ponoći. Izleteo sam iz lokala i ugledao dečka koji je ležao na stomaku, sav krvav, naslonjen na kapiju. Hteo sam da mu pomognem, ali kada sam video da su mu hici >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << prošli kroz glavu, shvatio sam da mu nema pomoći – kaže L. S. (28) koji je žrtvu poznavao iz viđenja.

Miodrag je ubijen u noći između ponedeljka i utorka, kada jeobična kafanska svađa oko ponoći u lokalu u Inđiji prerasla u vatreni obračun. Tačan motiv zločina još nije poznat, a osumnjičeni za ubistvo Dušan Vlašić uhapšen je juče u toku dana.

Marko Miščević, ispred čije kuće se odigrala prava drama, čuo je pucnje dok je gledao televiziju sa suprugom.

Foto: Profimedia/imageBROKER

– Zvučalo je kao da su petarde ili kapisle, pa mislim pucalo se iz pištolja CZ – prepričava detalje te kobne noći Miščević. – Tukli su se ispred tog kafića gde se okuplja svakakav svet, a onda jekasnije jedan od njih počeo da beži, drugi je pucao, stigao ga posle pedesetak metara i “overio” sa nekoliko metaka u glavu.

PRESUDIO I NJIMA I SEBI: Izrešetao celu ženinu porodicu, pa se ubio!

Mirić je preminuo samo nekoliko metara od prodavnice u kojoj radi njegova majka. Na pomen imena nesrećnog mladića i osumnjičenog za ubistvo Dušana Vlašića, meštani se hvataju za glavu uz reči “ko nam to ubi Miodraga?”.

Za ubijenog kažu da je bio povučen mladić iz dobre porodice i da nikada nije viđen u lošem društvu. S druge strane, Vlašić je na lošem glasu u Inđiji, kao momak koji je imao problema sa drogom, alkoholom i policijom. Kobne večeri sreli su se u “Zeki Rodžeru”, sukobili, a onda izašli na ulicu da se i fizički obračunaju.

– Taj lokalni narkoman se posvađao sa mojim bratom. Miodrag ga je istukao, a on je onda otišao kući po pištolj. Vratio se, pucao je za njim, promašio najboljeg druga mog brata, a onda pogodio Miodraga u noge. Stigao ga je i sasuo mu između tri i pet metaka u glavu – kroz suze priča rođak žrtve D. M. koga smo zatekli ispred porodične kuće u Ulici Marije Bursać.

Foto: Profimedia

IMAJU NEKU JEZIVU SLIČNOST U POGLEDU, ZAR NE? Ovo su najveći monstrumi u Srbiji

Porodica je u šoku u ponedeljak primala saučešća i nisu želeli da razgovaraju sa novinarima. Međutim, prvi susedi su ogorčeni na policiju u Inđiji, koja je, kako kažu, mogla da spreči ovu tragediju.

– Taj mali što je pucao u Miodraga ima ne zna se koliko prijava iza sebe. Pre neko veče nožem je napao dečaka iz ove ulice, a odavno je otimao pare po gradu. Miodrag i njegov brat su dobri kao lebac, deca za uzor. Tri sata mrtav je ležao dok policija nije završila svoj posao – komentariše Dragan Radanović.

Za osumnjičenog Vlašića priča se da sarađuje sa “krupnijim” kriminalcima u Inđiji. Navodno, živi sa majkom, braćom i sestrom, a otac, bivši radnik MUP, poginuo je pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći.

Foto: Telegraf

JURIO JE PIŠTOLJEM PO KUĆI, PA UPUCAO U POTILJAK: Krvavi detalji ubistva u Jagodini!

U porodičnoj kući Vlašića, jedan od dvojice rođene Dušanove braće, kratko je rekao da mu on više nije brat i nastavio da radi po dvorištu.

– Imao je problema sa drogom, zakonom, izabrao je loš put. Braća su mu vredni, radni, poljoprivrednici, i njemu su govorili da počne da radi zemlju, ali on nije hteo, jer kaže tu je mala zarada – priča Dušanova rođaka.

Ubica je, kako je ona rekla,  ranije bio hapšen zbog posedovanja narkotika, razbojništva, tuče. U zatvoru je odležao par meseci.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.