BRUTALNO UBIJENI TUTINAC HTEO DA OŽENI LJUBAVNICU? Rođak žrtve otkriva šta se dešavalo u LJUBAVNOM TROUGLU pre jezivog zločina! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 18:25

BRUTALNO UBIJENI TUTINAC HTEO DA OŽENI LJUBAVNICU? Rođak žrtve otkriva šta se dešavalo u LJUBAVNOM TROUGLU pre jezivog zločina! (FOTO)

Ubistvo planirali u kafani.

Policija i dalje intezivno traga za muškarcem iz Sjenice koji je osumnjičen da je pre desetak dana namamio Tutinca (27), inače ljubavnika svoje bivše supruge, a zatim ga pretukao, ubio i bacio u seoski bunar.

Nesrećni muškarac, podsetimo, nestao je 8. februara da bi zatim njegovo unakaženo telo pronašli tri dana u seoskom bunaru u selu Međugor kod Sjenice. Ubrzo je policija utvrdila da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi o brutalnom zločinu, a danima su lokalni mediji izveštavali o jezivim detaljima ovog ubistva.

Lokalna policija uhapsila je rođake i pomagače glavnoosumnjičenog kao i njegovu bivšu suprugu koja je navodno, znala da će doći do ubistva, a o tome nije obavestila policiju. Zločin su bivši supružnici planirali u jednoj novopazarskoj kafani.

- Motiv ovog ubistva svakako je ljubavni trougao između žrtve i bivših partnera koji se sada sumnjiče za brutalan zločin, a sumnja se da je kap koja je prelila čašu u ovom odnosima bio navodni brak između žrtve i bivše žene ubice - navodi između ostalog rođak žrtve i dodaje:

- On se odavno razvela i razišla od osumnjičenog, a pre dve godine je uplovila u vezu sa žrtvom i njen bivši je od samog početka znao za njihovu vezu koju nije odobravao.

Prema njegovim rečima, situaciju među ljubavnim trouglom dodatno komplikuju i porodična veze između žrtve i ljubavnice s obzirom na to da je žrtvina sestra udata za brata njegove ljubavnice.

- Ubica je navodno posle zločina odvezao "golf 4" koji je bio u vlasništvu žrtve kod svog rođaka koji mu je pomogao, tako što mu je omogućio da se okupa, oprao njegovu krvavu garderobu, osušio je, a zatim spalio. Odvezao ga je na autobusku stanicu gde je potom otišao za Nemačku i dao mu 200 evra - podseća izvor.

Policija od tada traga za ubicom, a on je navodno, kako je prenosio lokalni portal dok se tragalo za žrtvom dva puta kontaktirao njegovog brata i pokušavao da skrene trag sa sebe. Takođe, on je okrivio mistrezioznog muškarca za zločin navodeći da je žrtva dobio od njega 20.000 evra, stan i kola i da to ima veze sa njegovim nestankom.

Izvor: Srbija Danas/Sandžak Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.