BRUTALNO PRETUČEN DEČAK NA ČUKARICI: Muškarac je nastavio da ga šutira i nakon što je ovaj izgubio svest, a evo šta je IZAZAVALO OVU ERUPCIJU NASILJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 19:09

BRUTALNO PRETUČEN DEČAK NA ČUKARICI: Muškarac je nastavio da ga šutira i nakon što je ovaj izgubio svest, a evo šta je IZAZAVALO OVU ERUPCIJU NASILJA

Nakon što je gajbicu bacio na izlog dobio je surove batine.

Brutalno prebijanje dogodilo se u četvrtak, 8. februara, na Čukarici kada je muškarac napao tinejdžera koji je neposredno pre toga gađao izlog prodavnice.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, tinejdžer je iz prodavnice izašao sa punom korpom, a onda ju je spustio na trotoar i vratio se do ulaza u radnju. Uzeo je jednu od gajbica koje su bile poređane ispred prodavnice i bacio je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izlog kada mu je s leđa pritrčao muškarac.

On je tinedjžera prvo nekoliko puta udario u glavu, a potom ga uhvatio za vrat i bacio na beton i počeo da ga šutira u glavu i telo, nakon čega je u glavu nastavio da ga udara pesnicom. Tinajdžer je u jednom trenutku prestao da se opire i ostao nepomično da leži na putu, najverovatnije bez svesti, dok je nepoznati muškarac nastavio da ga šutira direktno u glavu.

On je u jednom trenutku ostavio mladića da leeži na ulici i otišao.

Policija radi na utvrđivanju identiteta muškarca koji je pretukao tinejdžera.

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/E.H./M.A.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.