BRUTALNO NASILJE U PANČEVU! Tukao staricu (90) dok je hteo da je SILUJE: Umrla u bolnici, protiv njega optužnica

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2023, 14:17

BRUTALNO NASILJE U PANČEVU! Tukao staricu (90) dok je hteo da je SILUJE: Umrla u bolnici, protiv njega optužnica

Monstrum pokušao silovati staricu, naneo joj teške telesne povrede

Više javno tužilaštvo u Pančevu danas je Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv S.K. (62) zbog pokušaja silovanja.

On je optužen da je 2. februara ove godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj živi oštećena S.A. (90) u ulici Koste Trifkovića, upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu, na koji način je oštećena zadobila teške telesne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povrede opasne po život, usled kojih je preminula 20 dana kasnije.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje u pokušaju za koje je propisana kazna zatvora od najmanje deset godina ili kazna doživotnog zatvora. Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Optužen muškarac da je pokušao da siluje staricu koja je usled povreda preminula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2023

Više javno tužilaštvo u Pančevu danas je podnelo sudu optužnicu protiv S.K. (62), koji se sumnjiči da je 2. avgusta pokušao da siluje S.A. (90) koja je nakon 20 dana preminula od zadobijenih povreda. Tužilaštvo je predložilo sudu da S.K. produži pritvor kako ne bi u kratkom vremenskom periodu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.