BRUTALNO KAŽNJAVANJE: Revoltirani građani vezali gradonačelnika za drvo samo iz jednog razloga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 21:46

BRUTALNO KAŽNJAVANJE: Revoltirani građani vezali gradonačelnika za drvo samo iz jednog razloga (FOTO)

Fotografije kruže društvenim mrežama

Gradonačelnika grada Frontera Komapala u Meksiku, priveli su građani nezadovoljni stanjem u vodovodnom sistemu grada.

Incident se dogodio u ponedeljak dok je gradonačelnik Oskar Ramirez predstavljao seriju javnih projekata koji su ranije obećani lokalnom stanovništvu.

Predsednici mesnih zajednica suočili su se sa Ramirezom, a na društvenim mrežama su se pojavile fotografije na kojima se vidi kako je gradonačelnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio vezan za drvo.

Comuneros del municipio de Frontera Comalapa en #Chiapas, amarraron al edil Óscar Ramírez Aguilar, por entregar una obra de mala calidad. @lopezdoriga pic.twitter.com/DCy9pTXOIV

— Darinel Zacarias (@Darinelzacarias) January 12, 2021

- Obećao nam je da će to biti pristojan posao za stanovnike Komalape, ali sve bila laž, jer vodovodni sistem ne radi dobro - navodi meštanin grada.

- To je dugogodišnji problem koji se mora rešiti na pravi način i koji mora biti momentalni prioritet - dodao je on.

Gradonačelnik je pokušao da za ovaj incident javnost ne sazna, rekavši da je sa nezadovoljnim građanima obavio duge i naporne razgovore, i da će se sve u skorije vreme rešiti.

Ipak, fotografije koje kruže društvenim mrežama govore drugačije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.