BRUTALNO: Izrešetan dan posle veridbe s trudnom devojkom!

Izvor: Kurir, 20.Avg.2013, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNO: Izrešetan dan posle veridbe s trudnom devojkom!

Ubica telefonom pozvao Radenka Popovića (31) iz Kaća da izađe ispred zgrade, pa u njega ispalio rafal od 19 metaka, dok ga je u stanu čekala trudna verenica

NOVI SAD - Brutalno!

Radenko Popović (31) iz Kaća izrešetan je iz automatske puške u noći između nedelje i ponedeljka s više hitaca iz vatrenog oružja. Ubistvo kao iz najjezivijih mafijaških filmova dogodilo se na uglu Kopernikove i Ulice Ilije Birčanina u Novom Sadu, dva sata posle ponoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a nasuprot zgrade u kojoj je živela Radenkova buduća supruga Matea J., s kojom se verio u nedelju!

Osam hitaca u Radenka

Kako Kurir saznaje, Radenka je dok je boravio s devojkom u stanu neko pozvao telefonom da siđe ispred zgrade.

- Samo što je prišao svom automobilu, napadač je u njegovom pravcu ispalio čak 19 metaka! Radenka je pogodilo osam i izdahnuo je na mestu događaja- kaže naš izvor.

Jedna od komšinica kaže da ju je u gluvo doba noći probudio rafal.

- Vrlo brzo sam čula i ženski glas koji je zapomagao. Kad sam izašla na ulicu, videla sam mladića kako leži pored automobila i trudnu devojku, koja ga grli i zapomaže: „Pomozite mi, zovite Hitnu pomoć!“ Pored njih nije bilo nikoga - ispričala je komšinica.

Radenko je, prema tvrdnjama poznanika, živeo malo kod verenice u Novom Sadu, malo u porodičnoj kući u Kaću s roditeljima i starijim bratom. Ispred kuće u Kaću juče se okupio veliki broj Radenkovih drugara.

- Idite odavde, niko ne želi ništa da priča. Nemojte slučajno da ste slikali nešto - rekao je jedan od nabildovanih prijatelja.

Radio kao obezbeđenje

O porodici Popović meštani Kaća imaju samo reči hvale.

- Radenko ili Crni, kako smo ga zvali, i brat Dražen preprodavali su automobile koje su dovozili iz Italije. Osim toga, radili su i na građevini, nisu se bojali posla. Radenko je bio i sportista, često je boravio u teretani, o čemu je svedočila i njegova pojava. Zbog toga smo ga povremeno angažovali da radi na seoskim proslavama kao obezbeđenje - priča Slavko D. iz Kaća.

Radenko je, inače, radio i kao obezbeđenje u diskoteci „Muzej“, gde prijatelji za njega imaju samo reči hvale.

- On je bio divan čovek, nikad nikakvih incidenata nije bilo s njim. Kad bi u diskoteci i došlo do nekakvog koškanja, on bi mirno i staloženo izvodio zavađene - rekla je prijateljica.

Ipak, pre nekoliko godina Radenko je slučajno ranjen u jednom lokalu. Osim toga, policija je protiv njega podnosila krivične prijave za iznudu, nanošenje teških i lakih povreda, a 2005. je osuđen i na uslovnu kaznu.

Napadači zapalili automobil

Na obali Dunava, kod nasipa na Dunavcu, pecaroši su juče našli „opel astru“, koja je potpuno izgorela. Odmah su o tome obavestili policiju, koja proverava da li su to vozilo koristili napadači na Radenka i da li su vatrom hteli da unište sve tragove.

Prekinuta sreća slikala se s prstenom

Na svom Fejsbuk profilu Radenkova devojka Matea J. postavila je sliku s vereničkim prstenom i napisala: „Sreća, sreća, radost, veridba.“

- Radenko je bio presrećan kad je saznao da je Matea u petom mesecu trudnoće i da će mu roditi ćerkicu. Dogovorili su se da joj daju ime Helena - kaže izvor Kurira.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.