BRUTALNI NAPAD U BATAJNICI: Mladić (18) izboden nožem u parku, napalo ga deset momaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 15:51

BRUTALNI NAPAD U BATAJNICI: Mladić (18) izboden nožem u parku, napalo ga deset momaka

Nepoznata grupa napadača izbola mladića nožem u batajničkom parku-

Mladić (18) je sinoć oko pola sata posle ponoći dovezen u KBC Bežanijska kosa zbog ubodnih rana koje mu je naneo nepoznati muškarac.

Prema informacijama, on se sa svojim prijateljem nalazio u parku u Ulici Svetog Serafima Sarovskog u Batajnici kada im je prišla veća grupa od oko 10 nepoznatih muškaraca.

Nastala je svađa koja je izmakla kontroli, te su članovi te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupe počeli da udaraju i guraju mladića. Ubrzo nakon toga, jedan od muškaraca je izvukao nož i ubo ga u predelu leđa.

Mladić je pretrpeo lakše telesne povrede i trenutno se nalazi na odeljenju hirurgije, gde mu se pruža medicinska nega i lečenje. Detalji incidenta se istražuju kako bi se utvrdili motivi napada i identitet počinilaca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.