BRUTALNA osveta u osnovnoj školi! Dečak je svaki dan dobijao BATINE od đaka, a onda je usledio ŠOKANTAN obrt (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2018, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA osveta u osnovnoj školi! Dečak je svaki dan dobijao BATINE od đaka, a onda je usledio ŠOKANTAN obrt (VIDEO)

Niko se nije nadao da će ovo učiniti

Šta se desi kada nasilnik koji maltretira i sam dobije isto najbolje pokazuje video koji je postavio američki hip hop muzičar poznat kao Snup Dog na svom Instagramu.

Pročitajte i:

Brutalan snimak prikazuje crnoputog dečaka koga maltretira belac sa svojim drugovima. Nakon već ko zna kog po redu šikaniranja, dečak crne puti pruža otpor i za samo nekoliko sekundi više puta udara i baca na zemlju nasilnika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Black history month 👊🏾 when the bully gets bullied. ☝🏾💪🏾

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on Feb 25, 2018 at 11:04am PST

Bes je ovog puta eskalirao toliko da su ostali morali da ih razdvajaju.

Sudeći po komentarima koji se mogu videti ispod snimka, dečak je već duže vreme trpeo maltretiranja, pai batine od strane učenika škole koju i sam pohađa.

Nije poznato, za sada, šta se dalje dešavalo, kao ni da li je neko od nadležnih reagovao, ali ako je suditi prema komentarima, nasilnici su se povukli nakon što su naišli na otpor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.