BRUTALAN NAPAD NA LIBAN! Strašne eksplozije odjekuju Bejrutom (EKSKLUZIVAN SNIMAK)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2020, 18:26

BRUTALAN NAPAD NA LIBAN! Strašne eksplozije odjekuju Bejrutom (EKSKLUZIVAN SNIMAK)

Prijavljeni su i smrtni slučajevi, ali se još uvek utvrđuje tačan broj poginulih

Zabeležene su dve velike eksplozije u libanskoj prestonici Bejrutu, a snimci očevidaca zabeležili su eksplozije i otkrili šta je tačno eksplodiralo.

Prva eksplozija pogodila je gradsku luku malo nakon 18 sati po lokalnom vremenu.

Video snimci su snimili udarni talas koji je pogodio zgrade udaljene kilometrima, dok je u nebo odleteo masivan oblak prašine i krhotina. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Libansko ministarstvo zdravlja dalo je upute svim bolnicama da se pripreme za primanje ranjenika, dok je državni ministar zdravlja rekao na TV-u da postoji „veoma visok“ broj povreda. . Strepi se da je taj broj veoma veliki i da su svi koji su se u momentu eksplozije nalazili u zgradi i njenoj neposrednoj blizini poginuli. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.