BRUJE MREŽE O VODOINSTALATERIMA: Zamena bojlera uskoro skuplja nego kupovina novog

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 16:58

BRUJE MREŽE O VODOINSTALATERIMA: Zamena bojlera uskoro skuplja nego kupovina novog

Evo koliko vodoinstalateri cene svoj rad.

Majstora je malo, nekad je veoma teško do njih i doći, a neki od njih za deset minuta posla uzimu i do 100 evra!

Često je tema korisnika društvenih mreža i cenovnik vodoinstalatera, a nedavno je jedna korisnica mreže X podelila sa pratiocima koliko joj vodinstalater traži novca za popravke.

- Traži mi vodoinstalater 10 hiljada da postavi šolju, zavrne drugi tuš na mesto starog, prikači ponovo mašinu i slavinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su bile, jel mnogo? - upitala je jedna korisnica mreže X.

Bilo je korisnika koji su naveli da je to mnogo, dok ima i onih koji smatraju da nije.

- Ovde deru sa cenama. Može im se jer ih nema. Platiš i to je to. Upišeš zanat i onda dereš druge - navodi se u jednom komentaru.

Jedna korisnica navela je da joj je nedavno vodoinstalater zamenu slavine naplatio 4.500 dinara.

- Mnogo je, ali može im se. Zamenu bojlera (samo da ga prespoje) naplaćuju 100 evra, još malo pa kupiš nov - napisao je jedan korisnik.

Srbija Danas/kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vodoinstalater u Beogradu traži 10.000 dinara za nekoliko "sitnih popravki": Da li je to skupo?

Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 11:35

"Traži mi vodoinstalater 10.000 dinara da postavi šolju, zavrne drugi tuš na mesto starog, prikači ponovo mašinu i slavinu gde su bile, da li je to mnogo?", ovo pitanje postavila je jedna korisnica društvene mreže X i otvorila Pandorinu kutiju. Odgovori su se nizali, a među njima bilo je najviše...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.