BROJNI KRALJEVČANI POZDRAVILI PEKOVIĆE

Izvor: Kurir, 07.Mar.2012, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BROJNI KRALJEVČANI POZDRAVILI PEKOVIĆE

Bojana i Nikola Peković, pobednici takmičenja "Ja imam talenat", sa bine na Trgu srpskih ratnika zahvalili su svima koji su ih podržavali od detinjstva i svima koji su glasali i doprineli njihovoj pobedi

KRALJEVO - Pobednike muzičko-zabavnog takmičenja "Ja imam talenat" sestru i brata Bojanu i Nikolu Pekovića danas je na centralnom gradskom trgu u Kraljevu pozdravilo nekoliko hiljada sugrađana.

Bojana (14) je jedina guslarka u Srbiji, a Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (20) je student druge godine harmonike i osvajač brojnih nagrada na međunarodnim takmičenjima. U polufinalnoj i finalnoj emisiji serijala "Ja imam talenat" oni su nastupili kao duet i glasovima publike ubedljivo osvojili prvo mesto.

Pekovići su sa bine na Trgu srpskih ratnika zahvalili svima koji su ih podržavali od detinjstva i svima koji su glasali i doprineli njihovoj pobedi.

Nikola je poručio vršnjacima da veliki rad, upornost i predanost cilju na kraju dovode do uspeha.

Gradonačelnik Kraljeva Ljubiša Simović je rekao da je ponosan što su se Pekovići vratili kao šampioni i da Kraljevo ima talente u mnogim oblastima, koje grad pomaže u okvirima koje daje budžet.

U ime gradskih vlasti ovaj doček Pekovića u rodni grad organizovao je Kulturni centar "Ribnica".

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Doček za "Talentovane" Pekoviće

Izvor: Mondo, 07.Mar.2012

Nekoliko hiljada Kraljevčana danas je na Trgu srpskih ratnika priredilo doček ovogodišnjim pobednicima takmičenja Ja imam talenat.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.