BROJE SE MRTVI! Zgradu u Dubaiju zahvatio STRAVIČAN POŽAR: Višespratnica u plamenu - crni dim kulja kroz prozore

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 12:45

BROJE SE MRTVI! Zgradu u Dubaiju zahvatio STRAVIČAN POŽAR: Višespratnica u plamenu - crni dim kulja kroz prozore

Nadležni organi sprovode istragu kako bi bio utvrđen tačan uzrok nesreće.

Šesnaest ljudi je poginulo, a devet povređeno, u velikom požaru koji je izbio na četvrtom spratu stambene zgrade u Dubaiju, saopštile su danas lokalne vlasti.

Portparol Civilne odbrane Dubaija rekao je da je požar izbio u subotu popodne. Vatrogasci su stigli na mesto nesreće za nekoliko minuta, a njihova brza akcija je spasila mnoge živote. Preliminarna istraga je pokazala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je požar izazvalo nepoštovanje propisa o bezbednosti, dodao je portparol.

Na video snimcima objavljenim na društvenim mrežama vidi se gust crni dim i plamen kako kuljaju kroz prozore, dok na mesto požara stižu vozila vatrogasaca i hitnih službi.

Požar je izbio u petospratnici u jednom od najstarijih delova Dubaija, gde su smeštene mnoge trgovačke radnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.