BROJ NOVOZARAŽENIH NE PADA ISPOD 100: U Kini počelo masovno testiranje, bore se sa virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 09:26

BROJ NOVOZARAŽENIH NE PADA ISPOD 100: U Kini počelo masovno testiranje, bore se sa virusom

U Kini je ponovo primetan porast broja novoobolelih.

U Kini je u poslednja 24 sata potvrđeno 103 novih slučajeva korona virusa, od kojih se u 94 slučajeva radi o lokalnoj transmisiji.

Zbog ponovnog porasta novoobolelih u Kini, u Pekingu je pokrenuto masovno testiranje na korona virus, dok je u Šangaju pokrenuto testiranje svih zdravtsvenih radnika, prenosi Rojters.

U provinciji Heilongđijang svi novi slučajevi i asimptomatski slučajevi povezani su sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fabrikom za obradu mesa i smatra se da je to prvi klaster slučajeva u Kini.

Desetine miliona stanovnika severnih provincija u Kini nalazi se u nekoj vrsti lokdauna,

Od početka epidemije korona virusa u Kini, krajem 2019. godine, u Kini je potvrđeno 88.804 slučajeva oboljevanja i 4.635 smrtnih slučajeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.