BRNABIĆEVA O ANALIZI PAJTIĆA: Ako vam je težak dan, evo nešto da vas nasmeje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 14:13

BRNABIĆEVA O "ANALIZI" PAJTIĆA: Ako vam je težak dan, evo nešto da vas nasmeje

Ana Brnabić odgovorila na izjave Bojana Pajtića.

Premijerka Srbije Ana Brnabić reagovala je na Tviteru povodom izjave Bojana Pajtića koji je rekao da rejting predsednika Srbije Aleksandra Vučića pada, a to portal Nova S preneo kao analizu.

- Ako vam je težak dan, evo nešto da vas nasmeje. Zaista za svaku preporuku! Ozbiljno zabavno štivo - žanr negde između sci-fi i komedije. Pohvale za tajkunsku Novu i molba da samo nastave sa ovako ozbiljnim sagovornicima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i analizama! Svima nam je potrebno malo smeha - napisala je premijerka.

Ako vam je težak dan, evo nešto da vas nasmeje. Zaista za svaku preporuku! Ozbiljno zabavno štivo - žanr negde između sci-fi i komedije. Pohvale za tajkunsku Novu i molba da samo nastave sa ovako ozbiljnim sagovornicima i analizama! Svima nam je potrebno malo smeha. 👏👏👍 pic.twitter.com/HlvWBWX8v9

— Ana Brnabic (@anabrnabic) April 24, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.