BRNABIĆ REAGOVALA NA OBJAVE BAKIĆEVIH SLEDBENIKA: Subotom šetaju protiv nasilja, a nedeljom sanjaju obračun

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 20:53

BRNABIĆ REAGOVALA NA OBJAVE BAKIĆEVIH SLEDBENIKA: "Subotom šetaju protiv nasilja, a nedeljom sanjaju obračun"

Dobro je znati šta nude Srbiji.

Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se na svom Tviter nalogu nakon što su pristalice Jove Bakića objavili snimak nemira u Nigeru navodeći da će narod isto tako "juriti pripadnike SNS-a po ulicama, tako da će sami trčati u zatvor".

Primer kako poklonici protesta "protiv nasilja" i sledbenici Jove Bakića vide idealnu, "nenasilnu" Srbiju. Bukvalno: subotom uveče šetaju protiv nasilja, a nedeljom sanjaju obračun >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ulicama sa svima koji im se ne sviđaju - od tužioca do ministra. https://t.co/iZ9PknYpnK

— Ana Brnabic (@anabrnabic) July 31, 2023

- Primer kako poklonici protesta "protiv nasilja" i sledbenici Jove Bakića vide idealnu, "nenasilnu" Srbiju. Bukvalno: subotom uveče šetaju protiv nasilja, a nedeljom sanjaju obračun na ulicama sa svima koji im se ne sviđaju - od tužioca do ministra. Dobro je znati šta nude Srbiji - napisala je premijerka Brnabić na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.