BRNABIĆ ODGOVORILA ŽESTOKO: U narednih 48 sati pokazaćemo da je Vučić najčešće na naslovnim stranama upravo ova dva tabloida!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 21:57

BRNABIĆ ODGOVORILA ŽESTOKO: "U narednih 48 sati pokazaćemo da je Vučić najčešće na naslovnim stranama upravo ova dva tabloida!"

Premijerka odgovorila na prozivke upućene predsedniku Srbije

Premijerka Srbije Ana Brnabić na svom Tviter nalogu objavila je fotografije naslovnica "Danasa" i "Nove" i time otklonila svaku sumnju ko je glavna meta ovih medija.

List "Danas" objavio je na svojoj naslovnoj strani vest pod nazivom: "Vučića žuljaju brojne afere njegove vlasti", dok je Nova stavila na svojoj naslovnici sledeće: "Vučić ljut što su sudije i tužioci stalni, a on prolazan". Tim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se oglasila premijerka Srbije Ana Brnabić, koja je ovim medijima odgovorila na prozivke upućene predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Ona je tvitovala sledeću poruku:

- Besmisao "bomba" naslova Danasa i Nova je zapanjujući. Tek toliko da se vidi ko ne može da proda ni jedan primerak svojih tužnih novina bez @avucic na naslovnoj strani. U narednih 48h pokazaćemo da je Aleksandar Vučić najčešće na naslovnim stranama upravo ova dva tabloida, a ne nekih drugih - objavila je na svom Tviter nalogu premijerka Srbije Ana Brnabić.

Besmisao "bomba" naslova Danasa i Nova je zapanjujući. Tek toliko da se vidi ko ne može da proda ni jedan primerak svojih tužnih novina bez @avucic na naslovnoj strani. U narednih 48h pokazaćemo da je AV najčešće na naslovnim stranama upravo ova dva tabloida, a ne nekih drugih. pic.twitter.com/TWdFkOOVdz

— Ana Brnabic (@anabrnabic) April 4, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brnabić ponovo napala Danas i Novu: U narednih 48 sati pokazaćemo da je Vučić najčešće na naslovnim stranama upravo ova dva tabloida

Izvor: Danas, 04.Apr.2023

Premijerka Srbije Ana Brnabić ponovo je napala nezavisne listove Danas i Nova napisavši na svom Tviter profilu da je „besmisao ‘bomba’ naslova u tim listovima zapanjujući" i najavila da će pokazati da je Aleksandar Vučić najčešće na naslovnim stranama upravo ova dva lista.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.