BRNABIĆ ODGOVORILA ĐILASU NA BEZOBRAZLUK: Imam samo jednu reč za vas - MUVE! Generacije će vas se stideti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 16:04

BRNABIĆ ODGOVORILA ĐILASU NA BEZOBRAZLUK: "Imam samo jednu reč za vas - MUVE! Generacije će vas se stideti"

Opozicija traži da svet pogazi suverentitet Srbije.

Premijerka Srbije, Ana Brnabić, oštro je odgovorila na sramne komentare Dragana Đilasa, upućene preko društvene mreže Iks.  

- Imam samo jednu reč za vas: MUVE. Generacije će vas se stideti - ljutito je izjavila Ana Brnabić.

- Pre 110 godina, Austrougraska je tražila, ne da vodi istragu u Srbiji, već da učestvuje u istrazi uz naše organe, ali je naša Vlada smatrala da, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga što ništa nije predviđeno u pogledu načina i obima tog učešća, prihvatanje takvog zahteva bi išlo mnogo dalje od toga što 'dopušta narodna čast jedne nezavisne zemlje' i bilo je odlučeno da se, neprihvatanjem takvog zahteva, zaštiti 'suverenitet i nezavisnost Srbije'.Prema zvaničnim podacima, Srbija je u tom ratu izgubila 1.277.000 ljudi, da bi sačuvala svoju nezavisnost, suverenitet i slobodu - napisala je Ana.

- Beskrajno tužno je što je, vek kasnije, Srbija doživela da ima ljude, političke pokrete i stranke (svejedno koliko minorne) koji SAMI traže od stranaca da se njihova zemlja uceni kako bi pristala na međunarodnu istragu - dakle, SAMI TRAŽE od stranaca da grubo prekrše, pogaze, suverenitet i nezavisnost Srbije. Na sreću, u Srbiji nikada takvi ne mogu da imaju većinsku podršku naroda, ni blizu, ali je dobro što ste narodu pokazali na šta se sve spremni i koliko vam nezavisnost i suverenitet Srbije nimalo ne znače. Lične uvrede od takvih kao što ste vi, za mene su orden časti, i smatram ih priznanjem za svoj rad i borbu za jaku, slobodnu, samostalnu i nezavisnu Srbiju - dostojanstveno je završila svoj odgovor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.