BRNABIĆ NAJAVILA VELIKU VEST: Ne smem da otkrivam, do 15. februara biće pod embargom

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2024, 13:51

BRNABIĆ NAJAVILA VELIKU VEST: Ne smem da otkrivam, do 15. februara biće pod embargom

Srbiju uskoro očekuju veliki projekti

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je u jutarnjem programu Kurir TV Redakcija gde se u razgovoru sa voditeljkom Oljom Lazarević dotakla najaktuelnijih tema, ali i najavila veliku vest sredinom februara.

- S Ekspom se otvara jedna potpuno nova mogućnost i za razvoj turizma u Srbiji. Ja verujem ne samo za budućnost, ja verujem već do 2027. godine. Mi smo dobili još neke prelepe vesti za Srbiju, ali ne mogu reći koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su, zato što su pod embargom do 15. februara. One takođe pokazuju u stvari koliko se Srbija promenila i ne samo Beograd - rekla je predsednica Vlade.

Precizirala je da se boljitak očekuje u celoj Srbiju, i da nije ekskluzivno vezan za glavni grad.

- I nikad kad kažem Srbija ne mislim samo na Beograd, i ako mislim i na Beograd, ali i neke druge gradove i opštine po Srbiji. Dakle, 15. februara ide još jedna velika, velika vest za Srbiju, koja još jednom svedoči o tome koliko smo se promenili samo zato što smo imali vlast - dodala je Brnabić.

Srbija Danas/Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.