BRNABIĆ NA SVETSKOM SAMITU VLADA! Premijerka Srbije imaće glavno izlaganje na temu Održivi razvojni ciljevi na delu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023, 16:06

BRNABIĆ NA SVETSKOM SAMITU VLADA! Premijerka Srbije imaće glavno izlaganje na temu "Održivi razvojni ciljevi na delu"

Predsednica Vlade Ana Brnabić boraviće sutra u Dubaiju, u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, povodom učešća na Svetskom samitu vlada 2023.

Premijerka Brnabić imaće glavno izlaganje na panelu u okviru samita pod nazivom "Održivi razvojni ciljevi na delu", saopštila je vladina Kancelarija za sarađu sa medijima.

Tema ovogodišnjeg Svetskog samita vlada je "Oblikovanje budućih vlada".

Samit će okupiti lidere, donosioce odluka, globalne stručnjake, u cilju razmene iskustava i doprinosu razvoja politika i modela koji su od suštinskog značaja za oblikovanje vlada u budućnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ana Brnabić putuje u Dubai

Izvor: Danas, 12.Feb.2023

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić boraviće sutra u Dubaiju na Svetskom samitu vlada 2023, objavljeno je danas na sajtu Vlade.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.