BRITANSKI PREMIJER POTPUNI HIT NA INTERNETU: Fotografija Riši Sunaka postala viralna!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2023, 07:00

BRITANSKI PREMIJER POTPUNI HIT NA INTERNETU: Fotografija Riši Sunaka postala viralna!

Razgovori pali u drugi plan

Britanski premijer Riši Sunak pozirao je u društvu najvišeg zastupnika u britanskom parlamentu, a fotka je ubrzo postala hit. Sunak je visok 170 cm, a britanski poslanik konzervativaca Danijel Kavčinski koji je podelio fotku na Instagramu, visok je 204.5 cm, prenosi Index.hr.

Kavčinski je u objavi na Instagramu objasnio da se sastao sa premijerom kako bi razgovarali o vođenju zdravstvene službe u svojoj izbornoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedinici.

A post shared by Daniel Kawczynski (@daniel_kawczynski_mp)

Međutim, njihovi su razgovori pali u drugi plan pored očite razlike u visini, a fotka je počela kružiti društvenim mrežama i postala je pravi hit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.