BRITANSKA STARLETA LUSI: Volim svoje golo telo, ali i svačenju će doći kraj!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRITANSKA STARLETA LUSI: Volim svoje golo telo, ali i svačenju će doći kraj!

Došlo je vreme da pakujem kofere i naslovnice ustupim mlađima, a ja da postanem uzorna majka i gospođa, poručila je Pinderova

Lusi Pinder, koja iza sebe ima bogatu tradiciju pokazivanja, izlaganja i obnaživanja grudi, najsrećnija je kada svoje grudi pokazuje.

Britanska starleta Lusi Pinder, koja iza sebe ima bogatu tradiciju pokazivanja, izlaganja i obnaživanja grudi, najsrećnija je, kaže, kada može svoje gole "bliznakinje" da pokazuje milijardama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << muškaraca željnih istih. Svesna da je odnedavno ušla u četvrtu deceniju života, te da joj "dunje ranke" polako počinju da zriju, Lusi poručuje da je 2014. poslednja godina svlačenja, a onda odlazi u penziju.

"Volim svoje golo telo, ali svlačenju će uskoro doći kraj. Došlo je vreme da pakujem kofere i naslovnice ustupim mlađima, a ja da postanem uzorna majka i gospođa", poručila je Pinderova, razočaravši muški pol širom sveta.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BRITANSKA STARLETA LUSI: Volim svoje golo telo, ali i svlačenju će doći kraj!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2014

Došlo je vreme da pakujem kofere i naslovnice ustupim mlađima, a ja da postanem uzorna majka i gospođa, poručila je Pinderova..Lusi Pinder, koja iza sebe ima bogatu tradiciju pokazivanja, izlaganja i obnaživanja grudi, najsrećnija je kada svoje grudi pokazuje...Britanska starleta Lusi Pinder, koja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.