BRAVO LAZARE: Marković u idelnom timu Lige Evrope

Izvor: Kurir, 03.Jun.2014, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAVO LAZARE: Marković u idelnom timu Lige Evrope

BEOGRAD - Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je idealni tim Lige Evrope, u kojem se nalazi i reprezentativac Srbije iz Benfike Lazar Marković.

Finalista takmičenja Benfika ima petoricu igrača od ukupno 18 na spisku, dok Sevilja i Juventus imaju po četvoricu.

Pored Markovića, iz Benfike su u timu Ezekil Garaj, Nikolas Gaitan, Andre Gomeš i Rodrigo. Iz Sevilje su u timu Beto, Nikolas Pareha, Ivan Rakitić i Stefan Mbija, dok su iz Juventusa Đanluiđi Bufon, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Leonardo Bonuči, Andrea Pirlo i Karlos Teves.

U idealnom timu su još Elakim Mangala iz Porta, Gonsalo Rodriges i Borha Valero iz Fiorentine, Gonsalo Iguain iz Napolija i Džonatan Sorijano iz Salcburga.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BRAVO LAZARE: Marković u idealnom timu Lige Evrope

Izvor: Kurir, 03.Jun.2014

BEOGRAD - Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je idealni tim Lige Evrope, u kojem se nalazi i reprezentativac Srbije iz Benfike Lazar Marković...Finalista takmičenja Benfika ima petoricu igrača od ukupno 18 na spisku, dok Sevilja i Juventus imaju po četvoricu...Pored Markovića, iz Benfike su...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.