BRAT DARKA ŠARIĆA IZLAZI IZ ZATVORA: Željku Vujanoviću ukinuta presuda - ovo je kazna koja ga čeka

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 19:54

BRAT DARKA ŠARIĆA IZLAZI IZ ZATVORA: Željku Vujanoviću ukinuta presuda - ovo je kazna koja ga čeka

Vujanović je od hapšenja u akciji "Balkanski ratnik" 2010. godine bio u pritvoru.

Željko Vujanović, brat od strica Darka Šarića, koji je sredinom aprila odveden na izdržavanje kazne od 14 godina, danas ponovo izlazi u kućni pritvor, pošto je presuda ukinuta.

Vujanović je i pre 16. aprila, kada je sproveden na izdržavanje kazne, bio u kućnom pritvoru.

Kako je pravosnažna presuda po kojoj je otišao u zatvor ukinuta, vraćen mu je status >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je imao pre te presude, a to je kućni pritvor.

Vujanović je od hapšenja u akciji "Balkanski ratnik" 2010. godine bio u pritvoru, pri čemu je 2014. prebačen u kućni pritvor sa nanogicom.

Vujanović je bjo osuđen da je sa Darkom Šarićem i Goranom Sokovićem organizovao grupu za trgovinu kokainom.

On je ranije pred većem Specijalnog suda objasnio svoj odnos sa Šarićem, negirajući ono što mu tužilaštvo stavlja na teret.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRAT DARKA ŠARIĆA PUŠTEN IZ ZATVORA Vujanović ponovo u kućnom pritvoru

Izvor: Blic, 18.Jun.2021

Željko Vujanović, brat od strica Darka Šarića, koji je sredinom aprila odveden na izdržavanje kazne od 14 godina, danas ponovo izlazi u kućni pritvor, pošto je presuda ukinita.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.