BRAJAN VOLŠ NEPREPOZNATLJIV, PROMENIO LIČNI OPIS: Pojavio se opet u sudnici - evo kako izgleda optuženi za ubistvo Beograđanke! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 17:32

BRAJAN VOLŠ NEPREPOZNATLJIV, PROMENIO LIČNI OPIS: Pojavio se opet u sudnici - evo kako izgleda optuženi za ubistvo Beograđanke! (FOTO)

Brajan Volš, koji je optužen da je ubio svoju suprugu, Beograđanku Anu Voš, pojavio se danas ponovo pred sudijom, ali zbog optužbi da je prevario svog oca, poznatog neurohirurga Tomasa Volša.

Ono što je privuklo posebnu pažnju,jeste to što je promenio lični opis.

Brajan Volš je optužen da je u porodičnom domu u Kohasetu u novogodišnjoj noći ubio suprugu Anu Volš, ali se danas se pojavio u sudnici zbog optužbi da je prevario rođenog oca za oko pola >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << miliona dolara.

On se, kako prenose američki mediji, pojavio pre video linka u sud uključio preko video linka. Bilo je primetno da je promenio lični opis, pošto je skratio kosu, smršao i obrijao se. Poslednji put se u javnosti pojavio u januaru, kad su mediji direktno prenosili njegovo pojavljivanje na sudu zbog optužbi da je ubio Anu.

Danas je bio u standardnom zatvorskom narandžastom odelu, a sudu se obraćao smirenim tonom. Izjavio je da ne može da se izjašnjava jer je prošlog meseca ostao bez advokata, zbog čega je suđenje ubrzo odloženo.

- Došlo je do nesporazuma i mislim da će nastaviti da bude moj advokat. Nisam u poziciji da donosim bilo kakve odluke bez advokata. Ja sam trenutno zatvoren, nemam pristup dokumentima niti znam gde su ona - rekao je Volš.

Volšu se, kako je ranije objavljeno, sudi zbog sumnje da je od svog oca, koji ga je zbog krađe novca isključio iz testamenta, posle njegove smrti 2018. ukrao i vredna umetnička dela koja je poznati doktor sakupljao. Među umetninama su bile i slike čuvenog Salvadora Dalija , te Huana Miroa. Navodno je otuđio i automobil, te pokušao da proda i očevu kuću.

Inače, on je zbog ovih optužbi bio u kućčnom pritvoru s nanogicom u trenucima kada je, kako se navodi u optužnici, ubio svoju suprugu Anu.

Povodom tog slučaja Brajan Volš bi pred sudom trebalo ponovo da se pojavio 27. aprila.

Podsetimo, on je uhapšen nedelju dana nakon nestanka supruge, prvo zbog ometanja istrage, a zatim i zbog njenog ubistva, s obzirom na to da su istražitelji pronašli tragove krvi u podrumu kuće i Aninim stvarima koje je Brajan bacio na deponiju, kao i pretraga na internetu, među kojima je bila i ona o tome kako da ukloni telo bez dokaza.

On je prilikom prvog pojavljivanja na sudu izavio da nije kriv za njeno ubistvo.

Više o nestaloj Ani Volš pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.