BRAĆA NASILNICI: Komšiji zapalili kuću, rođaka udarili sekirom i pretukli prolaznika!

Izvor: Kurir, 14.Nov.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRAĆA NASILNICI: Komšiji zapalili kuću, rođaka udarili sekirom i pretukli prolaznika!

Braća J.T. i S.T. se terete da su komšiji zapalili pomoćnu zgradu, zatim svog rođaka koji je pokušao da ih spreči udarili sekirom po glavi, a zatim na putu pretukli jednog od meštana

PROKUPLJE - Braća J.T. (18) i S.T. (20) iz okoline Prokuplja uhapšena su nakon što su komšiji zbog svađe zapalili objekat i sekirom udarili rođaka koji je pokušao da ih spreči, a usput su pretukli još jednog komšiju.

Oni su, nakon svađe sa komšijom, ušli u njegovo dvorište >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i, naočigled prolaznika, usred dana, počeli da mu pale pomoćnu zgradu. Njihov rođak B.T. koji je to video, pokušao je da ih spreči, pa ga je J.T. sekirom udario po glavi, ali je čovek, srećom, prošao samo sa lakšim povredama i odbio je lekarsku pomoć.

Oni se terete i da su, nakon što je objekat zapaljen, na seoskom putu, pretukli drugog komšiju – saopštila je policija.

Oni su, zbog krivičnih dela nasilje u porodici, zlostavljanje i mučenje i izazivanje opšte opasnosti sprovedeni osnovnom javnom tužiocu u Prokuplju koji im je odredio pritvor do 30 dana.

( Južne vesti)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.