BOŽIĆA ĆE BITI, ALI NOVE GODINE NEĆE! Jedna evropska zemlja donela konačnu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 21:51

BOŽIĆA ĆE BITI, ALI NOVE GODINE NEĆE! Jedna evropska zemlja donela konačnu odluku

Zabrana putovanja unutar zemlje biti suspendovana u periodu između 23. i 26. decembra

Vlasti Portugala odlučile su da ublaže neke mere protiv pandemije tokom božićnih praznika, ali će restrikcije ponovo biti uvedene nekoliko dana nakon toga, kako bi se sprečilo održavanje proslava za Novu godinu.

Premijer Portugalije Antonio Kosta je novinarima rekao da će zabrana na putovanja unutar zemlje biti suspendovana u periodu između 23. i 26. decembra, kao i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ova mera ponovo biti uvedena za Novu godinu.

- Tokom novogodišnje noći biće zabranjeno održavanje uličnih proslava, okupljanja na otvorenom će biti ograničena na šest ljudi, a svi će morati da se vrate svojim kućama do dva sata iza ponoći - rekao je premijer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.