BOŽE, POMOZI DA POLOŽIM ISPIT: U olupini palog aviona pronađena potresna poruka jednog studenta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOŽE, POMOZI DA POLOŽIM ISPIT: U olupini palog aviona pronađena potresna poruka jednog studenta (FOTO)

U avionu je bilo puno studenata

U olupini ukrajinskog aviona koji se srušio u Iranu pronađena je poruka jednog studenta koji je molio Boga da mu pomogne da položi ispit.

Podsetimo, u nesreći je stradalo svih 176 putnika i članova posade.

Парень просил у Бога помощи в сдаче экзаменов. https://t.co/jREh2JXFT6

— Tengrinews (@tengrinewskz) January 8, 2020

Poruka je plavim mastilom napisana na belom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << papiru, a veruje se da ju je napisao iranski student. Kako se navodi, mnogi studenti su se vraćali kućama posle raspusta, a putovali su ukrajinskom aviokompanijom jer ima povoljnije cene.

Prvi rezultati ukazuju da se avion srušio 12 minuta posle poletanja jer je u letelici izbio požar, zbog čega je posada htela da se vrati natrag na aerodrom, ali nisu uspeli u tome.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.